προσφορα εβδομαδας
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!   ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ- ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 06ΗΜΕΡΕΣ   ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 10/02   ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!      
   |   
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 17:01

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΚΑΣ 7ημέρες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

 

Γιορτινό Πανόραμα Δαλματίας  7ημέρες

 

dubrovnik-snow-2017-copy

 

 

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το Βελιγράδι με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη, μετάβαση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η ημέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ (390χλμ)
Μετά το  πρωινό  θα δούμε το φρούριο Καλεμεγκντάν, με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της Αναγέννησης καθώς και τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου Επίσης Θα δούμε επίσης τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό με τους τάφους των Σέρβων πριγκίπων του Οίκου Ομπρένοβιτς και θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Σάββα, που αποτελεί τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Επόμενος μας σταθμός το Ζάγκρεμπ. Εκεί θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό γοτθικού ρυθμού του Αγίου Στεφάνου – σύμβολο της πόλης, το παλάτι του επισκόπου, δίπλα στο ναό και την αγορά Συνεχίζοντας, θα φτάσουμε στην Πέτρινη Πύλη, στην είσοδο της Άνω Πόλης, με την ζωγραφιά της Παναγίας, το προεδρικό παλάτι και το κοινοβούλιο. Μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα : ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΖΑΝΤΑΡ (285χλμ)
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τις περίφημες λίμνες Πλίβιτσε. Εδώ θα έχουμε χρόνο να θαυμάσουμε την ομορφιά της φύσης και στην συνέχεια αναχώρηση για το Ζάνταρ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Ζάνταρ

4η ημέρα: ΖΑΝΤΑΡ - ΤΡΟΓΚΙΡ - ΣΠΛΙΤ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (330χλμ)
Πρωινό και μετά από μια σύντομη περιήγηση στο Ζάνταρ αναχώρηση για το μεσαιωνικό Τρογκίρ μια πόλη-νησί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UΝESCO. Αναχώρηση για το Σπλιτ όπου θα σταθούμε για να δούμε την όμορφη παραλιακή ζώνη της πόλης και το παλάτι του Διοκλητιανού, επίσης κληρονομιά της UNESCO, έξοχο δείγμα Ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής. Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα το Ντουμπρόβνικ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας

5η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ
Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου, μια πόλη που είναι προστατευόμενη από την UNESCO. Στην πόλη με την ονομασία ‘Ραγκούσα’ θα δούμε τα ανάκτορα, το Σπόνζα του 16ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Βλάσιου, το μοναστήρι των Φραγκισκανών και το παλαιότερο φαρμακείο της Ευρώπης. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την γραφική πόλη

6η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΚΟΤΟΡ - ΜΠΟΥΤΒΑ - ΤΙΡΑΝΑ (250χλμ)
Πρωινό και πρώτος μας σταθμός το Κότορ όπου ξεχωρίζουν τα Παλιά Τείχη, η Παλιά Πόλη με τον Ρωμαϊκό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος από τον 12ο αιώνα και η μαρίνα. Συνεχίζουμε με την γραφική πόλη της Μπούτβα όπου κυριαρχεί η Βενετσιάνικη αρχιτεκτονική . Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις εκκλησίες του Αγίου Ιωάννη, της Αγίας Μαρίας της Πούντα και της Αγίας Τριάδας, το Εθνογραφικό Μουσείο με εκθέματα από την ίδρυση της πόλης και θα δούμε το φρούριο – Σιταντέλ – που χρονολογείται από τον 5ο–6ο αιώνα π.Χ . Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα τα Τίρανα . Άφιξη ,τακτοποίηση και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

7η ημέρα: ΤΙΡΑΝΑ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ (395χλμ)
Πρωινό και στην περιήγηση μας θα δούμε θα δούμε την κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει το άγαλμα του Σκερντεμπέι, το κτίριο της Όπερας και το Μουσείο. Επίσης, θα δούμε το κτίριο των Υπουργείων, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού και το παλιό Τζαμί. Φυσικά στην περιήγησης μας κεντρική θέση έχει η επίσκεψη στον Ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό των Τιράνων . Στην συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη μας.

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Επίσης τα προγράμματα μπορεί να πραγματοποιηθούν και αντίστροφα.

 

Τιμές και Χρεώσεις

Ενήλικες

339 €

Παιδί 2-12 ετών

289 €

Επιβάρυνση Μονόκλινου

120 €

Διαμονή

Σε ξενοδοχεία 3* & 4*

Διατροφή

Ημιδιατροφή 

Παρατηρήσεις

Check point και δημοτικοί φόροι 29 €

Αναχωρήσεις

23/12 & 30/12/2017

 

Περιλαμβάνονται στις τιμές

  • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 4*
  • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στις τιμές

  • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια και αρχαιολογικούς χώρους
  • Δημοτικοί φόροι
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 333 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ 7,8ημέρες »
top

 special offer xmas 2017

 

 

SlideBar